Rätt bil

Jag äger själv ingen bil vilket jag anser är ganska skönt egentligen. Jag bor i Stockholm vilket gör att jag kan ta mig runt på ett smidigt sätt via tunnelbana och buss. Men de gånger jag behöver ta mig en längre bit kan det vara ganska skönt att åka bil. Därför brukar jag hyra bilar ganska så ofta. För det första tycker jag att det blir mycket billigare eftersom att jag åker bil så pass sällan. Så då sparar jag en del pengar där, vilket alltid är trevligt. Det andra är att det är alltid kul att köra nya bilar, jag skulle troligen tröttna på att ha samma bil hela tiden, därför blir det roligare att ha lite olika bilar så jag har bra koll på det här med Billån.

This entry was posted on Thursday, January 1st, 2015 at 4:10 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply