Pynt

Jag var på en fest nyligen som var väldigt roligt pyntad. Det var väl något tema som jag inte riktigt kunde lista ut vad det var men kanske lite vodooinspirerat. Hur som helst så var det en massa plantor överallt och lite konstiga prydnader. Något som fångade mitt intresse var dock ballongerna som var i taket. De hade nämligen Ledlampor i sig och det var verkligen hur häftigt som helst. Jag tycker att det förändrade hela stämningen på festen, det känns som att alla uppskattade det riktigt mycket. Jag tror att de där ballongerna börjar bli vanligare och vanligare för jag har faktiskt sett dem på olika ställen. Jag tyckte att det var riktigt häftigt faktiskt, jag skulle gärna ha sådana om jag själv hade fest faktiskt. Man kanske får kolla upp var de säljer sådana, det skulle vara väldigt häftigt.

This entry was posted on Sunday, May 18th, 2014 at 2:02 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply